vineri, 30 aprilie 2010

SONDAJ


Mda... De la o vreme ma calca pe nervi baietii obsedati. Nu spun. OK. Placi o fata/un baiat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc sau sa te tii toata ziua dupa el/ea. Nu asa se castiga atentia. Ci prin gesturi. Dar totusi ..daca nu placi pe cineva pt. ceea ce este, nu pt. cine este, clar ca nu va merge. Mda. Recunosc. Mereu am spus ca ''iubirea poate veni si pe parcurs''. Pt. ca daca o luam asa, poti iubi pe cineva, dar sa fie imposibil. In schimb poti incerca o relatie cu cineva pe care poate il/o placi doar putin, insa crezi ca ai putea avea o relatie cu el/ea. Dar repet, asta e parerea mea. Sunt multi care nu sunt de acord. Bun. Sa trecem la subiect. Multi sunt pusi in situatia in care sa fie placuti de o persoana pe care ei nu o plac. Si de aceea m-am gandit sa fac un sondaj cu intrebarea ''Ce faci daca un baiat/ o fata pe care tu nu-l/o placi, te place?''
, in care sa aflu ce ar face baietii/fetele in aceasta situatie. Iata raspunsurile:

-->
FETE
Monii (14 ani) : Pai .. Nu pot face nimic . Adica , ma simt mandra ca totusi , ma place cineva , dar asta e .. Nu-l plac , nu ma bag in nicio relatie cu el.
Patrii (13 ani: As vorbi cu el, i-as zice ca nu simt nimic pt el, si cel mai bine ar fi sa isi gaseasca pe altcineva care sa tina la el.
Adee (13 ani) : Nu i-as vorbi urat, nu l-as brusca si l-as lasa sa se dea cat mai mult pe langa mine ; ca in fond : un baiat trebuie sa cucereasca o fata, nu invers. Si m-as comporta cu el ca inainte.
Diana (12 ani jumate) : Sincer, i-as spune ca nu il plac .. si sa isi incerce norocul in alta parte. Nu m'as purta urat cu el.
Cristina (aproape 13 ani): Pai, in niciun caz nu as vrea sa ii ranesc sentimentele. M-as purta frumos cu el si nu i-as spune ca nu il plac. Daca mi-ar cere prietenia i-as spune sa mai astepte... Asa el va uita, si nu as rani sentimentele nimanui.
BAIETI
Sergiu (16 ani) : Nu m-ar interesa daca ii place de mine, pentru ca nu imi place acea persoana, felul ei de a fi, etc.
Andrei (13 ani): O las sa ma placa ca doar nu pot sa o fac sa nu mai ma placa daca ma place. Ii zic sa gaseasca pe altcineva si sa ma lase in pace.
George( 16 ani) : Incerc sa nu-i dau sperante , dar nici nu imi bat joc de ea. Daca imi zice ca ma place, ii zic ca nu o plac si cu asta basta.
-->
Marius (12 ani jumate): Ii spun drept in fata ca nu o plac, sa nu se supere pe mine, dar nu sunt atras de ea.



-->
Cam putine deocamdata, dar promit ca o sa mai pun. Din raspunsurile pe care le-am primit am observat ca fetelor le pasa, nu vor sa-i raneasca pe baieti, pur si simplu le spun sa-si gaseasca pe altcineva pentru ca ele nu ii plac. In schimb, baietii s-au dovedit mai nepasatori, spunand doar ca nu ii intereseaza, si ca ar prefera sa ii lase in pace.