sâmbătă, 2 aprilie 2011

Dificil .


Acaparata de probleme , confuza , parca goala pe dinauntru dupa multe ce s-au intamplat , m-am gandit sa revin . Nu am uitat ceea ce inseamna blogul acesta pentru mine . Nu am uitat ca va plac articolele mele . Nu am uitat ca m-ati sustinut mereu in asta !
Dar .. uneori e greu sa uiti de tot si sa intri intr-o lume a ta , sa asterni pe o hartie niste pareri .. absurde , fara sens (uneori) , pe care nu poti sti daca ceilalti le vor intelege .
As putea spune fara nici o indoiala ca in perioada in care nu am mai scris nimic , nu am avut o viata atat de linistita precum inainte .
Am realizat , cat este de greu sa iei o decizie , sa te gandesti ce este bine pentru tine , sa stii ce vrei sa faci cu viata ta . Mereu am crezut ca e simplu . ‘’ Fiecare face ce vrea . ’’ Dar nu era .. Nu vreau sa dau detalii , persoane , date , pentru ca nu conteaza .
Era ca si cum alergam pe un drum , parca , fara sfarsit , plin de prapastii , goluri .. Si la sfarsitul lui , eram plina de zgarieturi ..
Era drumul cel bun , insa nu stiusem sa-l parcurg . Daca as fi stiut , as fi putut fi foarte fericita . Dar nu ! Am ales orgoliul . Sa fac ceea ce vreau , pentru ca eu aveam dreptate . Dar nu era asa .. Cu toate ca drumul era din ce in ce mai greu , nu voiam nici o clipa sa ma gandesc sa renunt la el . Dar totul s-a sfarsit atat de repede precum a inceput ! Desi a trecut ceva timp , eu inca consider ca nu ar fi trebuit niciodata sa o fi luat pe acel ‘’drum’’ .
Insa , nu as putea spune nici ca nu am invatat nimic . Ce am invatat , n-as putea spune cu certitudine . Dar ce va pot asigura ? Ca nu regret nimic ! In viata , nu e loc de regrete .