sâmbătă, 29 decembrie 2012

Schimbări.


        Aproape un an de cand am scris ultima data.. In mod normal, stai si te gandesti ''Hm.. Un an e destul timp''. Darrr, cand stau eu si ma gandesc, realizez ca a fost un an care a trecut repede, poate mult prea repede pentru a avea timpul necesar sa analizez lucrurile ce s-au intamplat.. intampla in viata mea. Uneori au fost prea multe. Prea multe persoane noi, prea multe cerinte, prea multe lucruri care ma depaseau. De atatea ori am luat decizii gresite, de atatea ori am fost, din nou !, mult prea buna. Stiu ca de atatea ori puteam actiona mai bine, dar cu toate astea nu am facut-o si nu pot da timpul inapoi.

         Singurul lucru cert e ca s-au schimbat multe lucruri. O data cu inceperea liceului, mai ales,  am ''intrat'' intr-o lume noua, cu oameni diferiti de cei ce ii stiam. Iar mare parte din vechii mei prieteni nu mai fac parte din viata mea. E ciudat, stii.. Sa ai atatea amintiri cu niste oameni pe care ii stii de ani de zile, dar sa nu mai insemne nimic pentru tine. Sa treci pe langa ei pe strada, sa iti vina atatea in minte, dar sa nu poti spune un ''Buna.'', nu din rautate.. ori ca s-a intamplat ceva, ci pentru simplul fapt ca fiecare are o alta viata din care celalalt nu mai face parte. Si e ciudat sa realizez ca desi s-au schimbat multe in viata mea, am ramas aproape la fel, iar altii care au aceeasi viata nu mai sunt cei pe care ii stiam si cu care ma intelegeam. Doare.. Sa vezi persoanele pe care le-ai ajutat cum te ranesc fara sa le pese de tot ce ai facut pentru ei si fara ca macar sa aiba un motiv anume. Diferenta e ca acum nu mai tac. Nu ma mai las calcata in picioare de persoane care nu merita nici macar atentia mea. Esti bun, sunt buna. Te porti frumos, ma port frumos. Nu te iei de mine, nu ma iau de tine. 

         In incheiere, vreau sa va spun sa profitati de orice moment si sa faceti ceea ce simtiti pentru ca nimic nu se intampla de doua ori ! :)