vineri, 7 octombrie 2011

Păreri.


          De acum vreo 2 ani, si pana acum, am cunoscut multe persoane pe internet, atat prieteni ai prietenilor mei, cat si persoane din alte orase. Am ajuns sa tin la unii dintre ei, ce-i drept, atunci fiind o persoana naiva, care credea ca oamenii sunt asa cum par. Gandeam ca ei sunt prietenii pe care mi-as fi dorit sa-i am in realitate, dar cand ma gandesc acum, putini sunt genul cu care as fi prietena, daca i-as cunoaste mai bine. Dar, cum se spune, din greseli se invata, in cazul acesta, din experiente. In prezent, pot spune ca nu mai am incredere nici in persoane pe care le stiu de 7-8 ani, apai in unii pe care ii stiu de pe net de 6 luni. 

         M-am gandit sa scriu acest articol pentru a va spune si voua ca persoanele care te cunosc doar pe internet, isi pot face o parere total diferita de realitate. Dar, cu toate acestea, in prezent, nu regret ca am cunoscut anumite persoane pe internet, pentru ca am invatat multe lucruri. In primul rand, ca nu poti niciodata sa stii daca persoana respectiva este la fel ca in realitate, deci poti alege sa o crezi, sau nu, de cele mai multe ori alegand prima varianta, vei ajunge sa realizezi ca te-ai inselat. Iar in al doilea rand, ca poti ajunge sa te subaprecizezi, crezand ca persoanele acelea au dreptate, atunci cand au o parere proasta despre tine.

         Mda, aceasta a fost cazul meu, ceea ce nu inseamna ca mereu e la fel, dar stii.. E atat de ciudat ca parerea unor persoane care nu te cunosc in realitate, sa fie atat opusa de cea a unor persoane care te stiu de ani buni. Sa nu stii cine are dreptate, sau uneori sa crezi ca adevarul e undeva la mijloc, cum cred eu. Dar indiferent de ce este, si va fi, eu nu regret nimic si sunt multumita de ceea ce sunt ! Take care !:)