miercuri, 7 aprilie 2010

Indiferenta

Mda... Indiferenta. Unul dintre cele mai dureroase lucruri. Asta pot sa o spun cu mana pe inima. De multe ori ai prefera ca cineva sa-ti spuna in fata sa-l/o lasi in pace, in loc sa fie indiferent/a. Pentru ca in felul asta te raneste si mai mult. In general, oamenii indiferenti sunt oameni carora nu le pasa de sentimentele tale. Dar nu tot timpul. Uneori fac asta fara sa-si dea seama. Oamenii indiferenti, sunt persoane carora nu le pasa de nimeni si de nimic, sau poate ca au prea multe pe cap ca sa se mai ocupe si de problemele altora. Nu prea am cum sa-mi dau cu parerea ...Cunosc astfel de persoane, dar nu sunt prietena cu ele. Dar sincer nu ii/le inteleg cum pot fi atat de distanti/te. Adica, frate, ai doar o viata, traieste-o! Bineeee, da' acuma is mai multe situatii de indiferenta.. Adica sunt persoane ok, prietenoase, de treaba ..dar uneori indiferente fara de lume. Uneori, pot spune si eu ca sunt indiferenta, dar asta nu inseamna ca nu-mi pasa, ci pur si simplu ca-mi sta gandu' la altceva, sau pur si simplu sunt suparata. Mda.. asa ca vedeti, nu va pripiti. Daca cineva este mai indiferent, asta nu inseamna neaparat ca nu ii pasa de voi... Dar cum am spus, sunt mai multe tipuri de indiferenta:
1. Indiferenta fata de violeta. Asta insemnand ca nu prea ai mila (sau cum am spus mai sus, ai prea multe pe cap). Adica, daca cineva este ranit, sau este vreo bataie prin zona, tu treci napasator/re a ceea ces e intampla...
2. Indiferenta fata de situatie. Nu este atat de grava .. Inseamna doar ca nu prea te intereseaza discutia, subiectele despre care vorbesc ceilalti ..sau pur si simplu situatia.
3. Indiferenta fara de tot ce se intampla in jurul tau. Asta ii cam grav ... Este in general, din cauza unei depresii, sau a unei probleme. Nu te mai intereseaza absolut nimic. Traiesti ca pe o alta lume, departe de ceilalti oameni.
Deci, din tot ce am scris cred ca intelegeti ca indiferenta nu este un lucru bun, chiar, daca este intr-o masura excesiva poate duce la departarea de lumea reala...

Messenger-ul si Hi5-ul

Messenger-ul
-in ultimul timp a provocat o nebunie, mai ales in randul adolescentilor. De ce? Pentru ca le place foarte mult si il vad ca pe un ''hobby''. O sa vedeti imediat de ce...

De ce este daunator?
-simplu.Din mai multe motive:
1. Pentru ca pe mess se minte mult, asta din cauza faptului ca majoritatea persoanelor cu care vorbim, nu ne cunosc in realitate, asa ca puteam spune ce ne taie capu' fara ca acestea sa-si dea seama daca e adevarat sau nu. Este rau deasemenea, ca deodata ce pe mess mintim, ne invatam sa mintim tot mai des si in realitate ceea ce duce si la o anumita falsitate (te poate face sa ai 2 fete).
2. Pentru ca vorbind foarte mult pe mess, poti deveni dependent. Asta insemnand ca te gadesti numai la mess; adica intr-un fel te gandesti numai la aceasta ..lume virtuala sa-i ziceam, uitand complet de realitate. Ceea ce este foarte rau.
3. Pentru ca vorbind pe mess, poti uita sa scrii corect gramatical (in cazul in care ai scris vreodata). Ahaaa... cu totii stim limbajul de mess gen (cf, bn, ask, sh, nush, etc.). Nu e grav daca te obisnuiesti cu el, numai vezi sa nu scrii pe la vreun examen asa ceva!!! :))

De ce este bun?
Paiiii ..pentru ca iti faci mai multi prieteni, socializezi mai usor, cunosti alte persoane. Si pentru ca pe mess ti-e mai usor sa vorbesti despre anumite lucruri despre care nu ai putea vorbi in realitate. Plus ca nu e vorba numai de asta, ci si de faptul ca poti comunica cu prieteni, rude, etc. Deci este si bun din diferite motive. ;)

HI5-UL
-este cel mai cunoscut site de socializare. Dupa parerea mea, nu este atat de folositor ca messenger-ul, dar nici atat de daunator. De ce? Este foarte tare pentru ca poti vedea poze cu prieteni, fara sa fii nevoit/a sa i le ceri. Si inca ceva, mai e tare ca nu poti fura atat de usor pozele, asa cum poti in nici 5 secunde sa furi un avatar. Plus ca pe hi5 poti sa-ti gasesti vechi prieteni, sa-ti lasi parerile in legatura cu anumite poze.