duminică, 23 mai 2010

Adrenalina → Nebunia

''Adrenelina-mi curge-n vene..''. Ce e adrenalina? E atunci cand vrei sa incerci ceva nou, si intr-un fel nebunesc. Dar ceva care sa nu te raneasca, si ci doar sa te ..distreze! Cei care au adrenalina in ei, sunt oameni curajosi, aventurieri, care mereu vor sa incerce altceva. Oameni, care vor sa le demonstreze celorlalti de ce sunt in stare. La cei carora le place adrenalina, in general le plac sporturile extreme, senzatiile tari. Ei sunt oameni care traiesc viata la maxim, profita de fiecare clipa. Nu lasa viata sa le scape printre degete. Sunt increzatori in ei..

De la adrenalina la nebunie...

Mda.. Daca nu esti constient de intensitatea cu care faci unele lucruri, poti ajunge foaaarte usor de la adrenalina la nebunie... De ce?! Pentru simplul fapt ca vrei sa faci ceva nebunesc, dar tu fiind intreg la minte; poti ajunge si tu sa innebunesti datorita faptelor tale nebunesti. OK. A sunat putin ciudat :)). Iar nebunia are urmari extreme gen: moartea. Cand spun ''nebunia'' nu ma refer la cei nebuni de-a dreptu' din spitale, etc. Ci nebuni dupa lucruri extreme.

Deci parerea mea, este sa nu incercati sa fiti prea ''tari''. Atata tot ..sa va distrati, dar sa ramaneti cu picioarele pe pamant! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu