sâmbătă, 3 aprilie 2010

Iubirea
Iubirea ...cu totii am trait dezamagirea primei iubiri. Daaa.. am suferit; in acel moment credem ca nu mai are rost sa traim, ca daca nu suntem cu el/ea, nu mai ai pentru ce trai. Dar apoi ... realizezi ca nu e asa. Iti dai seama ca de fapt nu ai iubit persoana respectiva atat de mult pe cat credeai ..sau poate ca nu merita. Cum mi'a zis si mie cineva cand i'am zis ''il iubesc enorm si nu cred ca as putea trai fara el'', iar acea persoana mi'a zis ''ba poti, si foarte bine.'' Dar in unele cazuri ..chiar nu poti trai fara el/ea. Asta doar daca e iubire adevarata ... Iubirea adevarata trece peste orice obstacol:

1. varsta - de cate ori nu vi s'a intamplat sa vi se spuna ''e prea mare/mic pentru tine''? Si ce frate, cand e iubire, nu mai conteaza varsta.

2. distanta - si vai ''e prea departe, nu va puteti vedea.'' Asa, si?

3. diferentele - ''e prea sarac/a, bogat/a pentru tine''. Conteaza asa mult? Banii vin si se duc ...Daca iubesti, nu conteaza pozitia sociala.

4. personalitatea - oamenii sunt diferiti.. si in plus: nu ati auzit ca extremele se atrag? ..da. Poate va intrebati ''cum tu care esti asa de destept/a, frumos/a poti fii cu el/ea care e...?''. Aha ..cu cat persoanele sunt mai diferite cu atat exista mai mult atractie. Dar da, din nou ..tre' sa va doara pe voi de vietile altora.

Cum am spus ..toate astea nu mai conteaza, parerea altora nu mai are nici o importanta pentru tine atunci cand iubesti cu adevarat.

Iubirea ...probabil cel mai frumos sentiment aduce suferinte, dar si atatea bucurii. Cat de minunat este cand stati cu iubitul/a, cand va imbratisati/sarutati ..simtiti ca sunteti doar voi si nimeni altcineva. Te simti ca intr'o alta lume ..in care va aflati doar voi 2.

Dar exista o greseala ..pe care o fac multi: spun ''te iubesc'', cand de fapt ar fi fost ''te plac''. Desi pare atat de asemanator, este o diferenta ca de la cer la pamant. Dar cu toate astea ..e atat de greu sa faci diferenta. Pe moment zici ''il/o iubesc'', dar dupa ce ''iubirea'' trece, iti dai seama ca de fapt numai nu l'ai iubit/ai iubit'o, ci numai l'ai placut/ ai placut'o. 

Va continua... ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu