luni, 5 aprilie 2010

Lacrimile - Tristetea - Sensibilitatea


Lacrimile
-plangi din cauza: durerii, furiei, dezamagirii sau poate ..a fericirii! Plansul este considerat uneori o dovada a slabiciunii. Dar nu e asaaa.. Lacrimile te ajuta sa te descarci. Dupa ce plangi ..te simti mai linistit/a. Daaa.. stiu ce ganditi. Faptul ca persoanele care plang des, cam din orice prostie, sunt (dupa parerea voastra) niste persoane cam imature si prostute... Dar nu e asa; aceste persoane sunt doar sensibile.

Sensibilitatea
-stiti ca in articolul trecut am vorbit despre EMO KIDS. Ei bine, ei dau dovada de o sensibilitate excesiva. Ce este sensibilitatea? Hmmm.. este atunci cand plangi des, te afecteaza usor remarcile celorlalti, ai emotii des; chestii de genu'. In general, persoanele bune sunt cele care sunt mai sensible. De ce? Pentru ca sensibilitatea implica si mila. Persoanele miloase (carora le pasa cand cineva este ranit, batut, etc.), se poate spune ca sunt si sensibile. Dar uneori sensibilitatea implica si tristetea.

Tristetea
-este atunci cand ai o problema, te framanta ceva, parca ceva te apasa pe inima. Cand este trist ti'e greu sa discuti, sa socializezi.. sa ai viata ta obisnuita. Pur si simplu, nu mai ai chef de nimic, vrei doar sa fi singur. Dar nu e asta singura optiune ...Poti sa disimulezi, si sa te prefaci fericit/a desi nu e asa. Dar asta e foarte greu.. Simti ca lumea se darama pentru tine, si totusi tu trebuie sa zambesti?! Bineee, acuma m'am gandit la o tristete fooooarte mare. dar nu e tot timpul cazul sa dramatizezi. Nu totdeauna este asa de rau...!

Don't worry, be happy! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu