luni, 5 aprilie 2010

Curentul EMO


Mda.. stiu ca detestati persoanele EMO. Dar stiti ce ma deranjeaza? Faptul ca ii judecati, fara sa stiti macar ce inseamna. Eu personal, nu cred ca avem dreptul sa judecam pe nimeni ..Dar normal, facem asta pentru ca nu gasim ceva mai interesant de comentat. In primul rand ..cei EMO sunt si ei persoane ca si noi, dar ..ceva mai speciale. De ce e atat de greu sa ii intelegeti? Bineee.. nici nu vreti. Se vede. Dar ce ma deranjeaza si mai tare? Ca nu stiti sa faceti diferenta dintre o persoana EMO si o persoana normala. Adica, helooo! Daca ascult muzica emo si am 2 poze cu cutitu' la gat nu inseamna ca sunt EMO, okei? Nici ca maine ma arunc de la etaju' 10. Daaa.. ce sa ceri de la niste 'inculti'. Ahaa.. va intrebati de ce scriu un articol despre EMO? Foarte simlu ..pentru ca sper! Doar sper ..ca veti intelege catusi de putin ca nu avem nici un motiv sa'i excludem din societate, pentru simplu motiv, ca nu sunt ca noi...
Sentimentul EMO
-paiiii... ''emo'' vine de la ''emotional''. Pentru ca persoanele EMO sunt persoane extrem de sensibile, care plang tot timpul, persoane izolate de lume, singuratice, fara prieteni ...Cum s'a ajuns aici? Din cauza deceptiilor.. Avand multe probleme sau o viata greu, ei se izoleaza, crezand ca nimeni nu ii poate ajuta. Sunt persoane slabe, care nu isi mai doresc sa traiasca (dar in multe cazuri nu au curajul sa se omoare). Si de aceea ei apeleaza la ''autoranire'' (nu stiu daca exista cuvantul asta, da' eu zic ca merge). Foarte ciudat ..este faptul ca le place durerea (habar n'am cum se poate asa ceva.). Mda ...presupun ca ati auzit de faza cu taiatu' cu lama. Cam horror, stiu. Bunnn... faza ca pentru ei viata nu mai are nici un rost.. Asa ca, mai devreme sau mai tarziu, ei oricum ajung sa se sinucida. Poate ca nu s'ar ajunge acolo, daca ei ar accepta ajutorul persoanelor din jur.., dar nu. Nu au incredere de loc in ei insisi. Cred ca nu sunt buni de nimic; asta si din cauza faptului ca nu mai au nici un scop in viata. Traiesc de pe o zi pe alta ...nu se bucura de absolut nimic, viata lor e aceeasi mereu.
Stilul EMO
-''Curentul emo este uneori identificat cu o anumită modă. Termenul "emo" e deseori asociat stereotipic cu blugi strâmţi, breton lung întins pe o parte a feţei sau peste unul sau chiar amândoi ochi, drept, negru închis la culoare, tricouri strâmte care de obicei au inscripţionate pe ele numele unor trupe de rock, curele cu ţinte cu catarame, tenişi de pânză în genul Converse All Stars, adidaşi de skater sau alţi papuci negri (în general vechi, ponosiţi) şi groşi, ochelari cu ramă neagră groasă eventual şi o geantă lungă tip poştaş.Moda emo s-a schimbat în timp. Trendul iniţial prevedea păr simplu, fără cărare, pulovere strâmte, cămăşi şi geci. Această modă a fost uneori caracterizată ca fiind un simplu moft, un capriciu.'' - asta am luat de pe net, pentru ca oricum nu am eu atatea cunostinte incat sa caracterizez stilul lor.
EMO falsi
-mda ...cum se face ca pe net intalnesti persoane care au nume care contin cuvantul ''emo'' si se mai si cred pe deasupra. Dahh.. te rog! Voi chiar crezeti ca un emo veritabil ar putea sta pe net, si pe deasupra si'ar mai face si cont pe diverse site-uri pentru a-si face prieteni?! Penibil, stiu. Dar faza si mai penibila este ca ei au un aspect cat se poate de normal, zambesc in poze, par asbolut fericiti si se dau emo?! Adica fratilor, voi chiar nu mai aveti ce faceee?! Intelegeti o data pentru totdeauna ca nu e ca nu e acelasi lucru SA FII EMO si SA TE CREZI EMO. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu