miercuri, 7 aprilie 2010

Messenger-ul si Hi5-ul

Messenger-ul
-in ultimul timp a provocat o nebunie, mai ales in randul adolescentilor. De ce? Pentru ca le place foarte mult si il vad ca pe un ''hobby''. O sa vedeti imediat de ce...

De ce este daunator?
-simplu.Din mai multe motive:
1. Pentru ca pe mess se minte mult, asta din cauza faptului ca majoritatea persoanelor cu care vorbim, nu ne cunosc in realitate, asa ca puteam spune ce ne taie capu' fara ca acestea sa-si dea seama daca e adevarat sau nu. Este rau deasemenea, ca deodata ce pe mess mintim, ne invatam sa mintim tot mai des si in realitate ceea ce duce si la o anumita falsitate (te poate face sa ai 2 fete).
2. Pentru ca vorbind foarte mult pe mess, poti deveni dependent. Asta insemnand ca te gadesti numai la mess; adica intr-un fel te gandesti numai la aceasta ..lume virtuala sa-i ziceam, uitand complet de realitate. Ceea ce este foarte rau.
3. Pentru ca vorbind pe mess, poti uita sa scrii corect gramatical (in cazul in care ai scris vreodata). Ahaaa... cu totii stim limbajul de mess gen (cf, bn, ask, sh, nush, etc.). Nu e grav daca te obisnuiesti cu el, numai vezi sa nu scrii pe la vreun examen asa ceva!!! :))

De ce este bun?
Paiiii ..pentru ca iti faci mai multi prieteni, socializezi mai usor, cunosti alte persoane. Si pentru ca pe mess ti-e mai usor sa vorbesti despre anumite lucruri despre care nu ai putea vorbi in realitate. Plus ca nu e vorba numai de asta, ci si de faptul ca poti comunica cu prieteni, rude, etc. Deci este si bun din diferite motive. ;)

HI5-UL
-este cel mai cunoscut site de socializare. Dupa parerea mea, nu este atat de folositor ca messenger-ul, dar nici atat de daunator. De ce? Este foarte tare pentru ca poti vedea poze cu prieteni, fara sa fii nevoit/a sa i le ceri. Si inca ceva, mai e tare ca nu poti fura atat de usor pozele, asa cum poti in nici 5 secunde sa furi un avatar. Plus ca pe hi5 poti sa-ti gasesti vechi prieteni, sa-ti lasi parerile in legatura cu anumite poze. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu