miercuri, 7 aprilie 2010

Indiferenta

Mda... Indiferenta. Unul dintre cele mai dureroase lucruri. Asta pot sa o spun cu mana pe inima. De multe ori ai prefera ca cineva sa-ti spuna in fata sa-l/o lasi in pace, in loc sa fie indiferent/a. Pentru ca in felul asta te raneste si mai mult. In general, oamenii indiferenti sunt oameni carora nu le pasa de sentimentele tale. Dar nu tot timpul. Uneori fac asta fara sa-si dea seama. Oamenii indiferenti, sunt persoane carora nu le pasa de nimeni si de nimic, sau poate ca au prea multe pe cap ca sa se mai ocupe si de problemele altora. Nu prea am cum sa-mi dau cu parerea ...Cunosc astfel de persoane, dar nu sunt prietena cu ele. Dar sincer nu ii/le inteleg cum pot fi atat de distanti/te. Adica, frate, ai doar o viata, traieste-o! Bineeee, da' acuma is mai multe situatii de indiferenta.. Adica sunt persoane ok, prietenoase, de treaba ..dar uneori indiferente fara de lume. Uneori, pot spune si eu ca sunt indiferenta, dar asta nu inseamna ca nu-mi pasa, ci pur si simplu ca-mi sta gandu' la altceva, sau pur si simplu sunt suparata. Mda.. asa ca vedeti, nu va pripiti. Daca cineva este mai indiferent, asta nu inseamna neaparat ca nu ii pasa de voi... Dar cum am spus, sunt mai multe tipuri de indiferenta:
1. Indiferenta fata de violeta. Asta insemnand ca nu prea ai mila (sau cum am spus mai sus, ai prea multe pe cap). Adica, daca cineva este ranit, sau este vreo bataie prin zona, tu treci napasator/re a ceea ces e intampla...
2. Indiferenta fata de situatie. Nu este atat de grava .. Inseamna doar ca nu prea te intereseaza discutia, subiectele despre care vorbesc ceilalti ..sau pur si simplu situatia.
3. Indiferenta fara de tot ce se intampla in jurul tau. Asta ii cam grav ... Este in general, din cauza unei depresii, sau a unei probleme. Nu te mai intereseaza absolut nimic. Traiesti ca pe o alta lume, departe de ceilalti oameni.
Deci, din tot ce am scris cred ca intelegeti ca indiferenta nu este un lucru bun, chiar, daca este intr-o masura excesiva poate duce la departarea de lumea reala...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu