joi, 8 aprilie 2010

Pitzi & Coca

Ce sa zic ... Sunt dovada clara a prostiei. Mai exact: fac umbra Pamantului degeaba. Ii/le gasim la toate colturile. Pe strada, in cluburi, etc. Ceea ce este, clar, foarte deranjant. Nu numai pentru ca te molipsesc de prostie, ci si pentru ca sunt foarte extravagati/te, ceea ce sare in ochi. De ce deranjeaza atat de mult? Paiii.. pentru ca au foarte multe fitze; se cred mari vedete, se dau in spectacol oriunde se afla astfel captand toata atentia. De ce sunt ei/ele asa? Simplu. Pentru ca cred ca ceilalti sunt invidiosi/invidioase. Dar nu e asa...

PITZIPOANCELE
Sunt acele fete/femei care se cred mari dive, da' de fapt au un limbaj si un comportament de mahala. Ele intrunesc cam urmatoarele conditii:
-imbracamine foarte vulgara, care scote in evidenta calitatile fizice (sau nu). Nu conteaza cat de 'chicioase' sau incarcate sunt, in general chiar de prost gust; tot ceea ce conteaza este ca hainele lor sa fie de firma. Dar ceea ce este si mai deranjant este faptul ca folosesc roz in aproape orice combinatie, oricat de penibila ar fi ea (chiar si cu verde).
-au un aspect ingrijit, dar folosesc extrem de multe lucruri false. (unghii false, extensii de par, gene false, lentile, etc.)
-se cred superioare oricui. Filtreaza cu orice barbat de bani gata (nu conteaza altceva, important e sa aiba bani).
-se cred extrem de sexy ca ''sa moara dusmanii de ciuda''
-se machiaza foarte extravagant, fara pic de bun gust, numai ca sa atraga privirile.
-la haine, la fel. Pot asocia un trening cu 3 lanturi de aur masiv la gat. ''Ca doar asa e sucar.''
-cum am mai spus, au un limbaj vulgar, folosind de multe ori cuvantul ''fata''.
-si inca un lucru: asculta manele la greu; in special Guta, Salam, etc
Deci in concluzie sunt doar niste curva (scuzat-mi expresia), care nu merita nici cea mai mica atentie din partea celorlalti.

COCALARII
-ca si pitzipoancele, au o gramada de fitze.
-poate multe, foarte multe lanturi si bijuterii din aur (cat mai mari, cat mai bine), normal, nu conteaza in combinatie cu ce haine.
-sunt genu' de baieti/barbati gagicari, care se dau la orice fata/femeie frumoasa care le iese in cale.
-au bani la greu si masini ''bengoase'', care atrag toate privirile.
-le pasa mult de aspectul lor, fiind cam metrosexuali (cautati in DEX daca nu stiti ce inseamna.). Se ingrijesc foarte mult (se penseaza, se epileaza, isi fac manichiura, etc.) Si ce le este specific: folosesc o toooooona de gel.
-asculta manele non-stop, mai ceva ca pitzi.
Deci, nici ei nu merita nici cea mai mare atentie. pe care logic ca nu o merita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu