duminică, 4 aprilie 2010

Ingeri vs. Demoni


Ingeri vs. Demoni
A fi bun sau a fi rau? Nu e cale de mijloc. Tu cum vrei sa fii?

Ingerii - Bunatatea

Intruchiparea bunatatii. Fiecare persoana are un inger, pe care desi nu il vedem sau simtim; el vegheaza asupra noastra si ne apara de pericole. Ne indeamna sa facem bine si sa evitam raul. Bunnn.. Acum voi asocia ingerii cu bunatatea pentru a intelege mai bine.

Prsoanele prietenoase, sincere, darnice, harnice, amabile ; intr-un cuvant bune, sunt percepute ca niste ingeri.

De ce e bine sa fii bun? Simplu ..ai mai multe oportunitati in viata, oamenii in general te vad ca pe o persoana speciala, cum mai rar intalesti. Si de aceea persoanele bune ajung in rai..alaturi de ingeri.

De ce e rau sa fii bun? Din foarte putine motiveee ..principalui este ca poti fi considerat de ceilalti o persoana naiva si de aceea sa fii luat/a la misto. Dar nu e motiv de ingrijorare! :))

Demonii - Rautatea

Intruchiparea rautatii. Se mai numesc si ''ingerii rai''. Sunt fiinte personale si reale, ca si ingerii buni. Ei au rolul de a-i ispiti pe oameni. De aceea trebuie sa nu ferim de ei. Si intotdeuna sa credem in D-zeu.

Persoanele agresive, brutale, fara suflet, nemiloase, zgarcite; intr-un cuvat rele, sunt percepute ca niste demoni.

De ce e bine sa fii rau? Nu e bine deloc. Eu personal, nu vad sa te ajute cu ceva. Dar intr-un fel.. rautatea te face imun la suferinta, si de asemenea mai nepasator. Cam atat ..

De ce e rau sa fii rau? (ce bine suna). Pai ..pentru ca vei ajunge in iad, alaturi de demoni (poate va veti imprieteni). Glumesc ..Sa nu mai vorbesc de faptul ca veti avea mai putini prieteni, veti ajunge sa fiti singuri. Iar viata va va scapa printre degete ..:(

Eu aici v-am expus fiecare posibilitate. Acum depinde doar de voi ce cale veti alege in viata! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu