sâmbătă, 17 iulie 2010

Importanta aspectului fizic.


Mi-a venit idea sa scriu acest articol, in urma unei discutii cu un prieten, care imi spunea ca mie imi e mai usor sa-mi gasesc un iubit pentru ca sunt frumoasa. Dar eu i-am spus ca nu este chiar asa, deoarece majoritatea baietilor se uita doar la aspectul meu, fara a-i mai interesa sa ma cunoasca mai bine..
De aici porneste si intrebarea : ,,De ce este atat de important aspectul pentru unii ?’’
Nu vreau sa para ca judec pe nimeni.. Dar niciodata nu am inteles lucrul asta. Adica am inteles ca.. OK. Sa arate cat de cat bine. Dar acum nu mai e de ajuns ,,cat de cat’’ , trebuie ,,foarte’’. Nu pentru toti/toate, doar pentru majoritatea.. Si stiti si voi foarte bine ca asa este.
Si spun din punctul meu de vedere. Nu ma deranjeaza faptul ca vor o fata ,,buna’’, ci ca nu vor sa fie si desteapta. Sa nu mai spun ca se uita chiar si pe strada la toate curvele (scuzati cuvantul).

Din experienta mea
Poate ca nu am atata experienta de viata, dar pot spune ca in ceea ce priveste aspectul am destula. De-a lungul timpului am observat ca lumea crede ca daca esti frumos/a, trebuie sa ai si un iubit/ o iubita la fel de frumos/a. Mda.. Este un mod de a privi lucrurile, dar nu unul obiectiv.
Sunt multe lucruri mai importante decat aspectul. Plus ca stiti expresia : ,,Frumusetea e in ochii privitorului.’’. O persoana care pentru unii este urata, pentru altii poate fi cea mai frumoasa din lume.
Parerea mea
Eu cred ca trebuie descoperita mai bine personalitatea unei persoane, nu numai aspectul. Trebuie sa te gandesti ca in spatele unei persoane superbe, poate nu se ascunde un suflet si o personalitate la fel de placuta.
Gandeste-te ce e mai important pentru tine !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu